Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
galóca18
tag
válasz
liksoft
üzenetére
Ezt meg majdnem elfelejtettem:
A ház előtt, a fal közelében elefántláb vastagságú elektromos kábelt fektettek le (állítólag a troli miatt), és ez sajnos 2-3 méterre esik a géptől (meg az ágyamtól is!)
Okozhat gondot vagy az új elosztóm megvédi a gépet, ha engem nem is? Hogyan ellenőrizhetem házi módszerrel biztonságosan, hogy a konnektor földelése nem sérült-e meg? Elég közel dolgoztak hozzá, remélem, nem lett baj. -
galóca18
tag
válasz
liksoft
üzenetére
Szia!
Végre vettem zavarszűrős elosztót, csak nem vagyok benne biztos, hogy mit hová kell dugni. 3-3 konnektor van rajta:
a) max. 16A, 3500W túlfesz. ellen védett, nem kapcsol le, nincs hálózati szűrő
b) max. 6,3A, 1450W túlfesz. ellen védett, a biztosítéknak köszönhetően lekapcsol túlfeszültség esetén, van hálózati szűrő.Azt írja, hogy a monitort a biztosítékkal ellátott aljzatba kell dugni, tovább nem részletezi ugyan, de én arra gondoltam, hogy a gépet is ebbe kell dugni, nem pedig abba, ami ugyan védett szintén, de nincs hozzá biztosíték és így nem kapcsol le baj esetén. Meg valószínűleg minden mást is ebbe volna érdemes. Ugye? Viszont 3-nál több holmim van: gép, monitor, hangszóró, USB hub, nyomtató, modem. Szerintem kihagytam valamit. Segítenél, hogy mit hová?
És a korábbi dilemmám is áll még:
Hogyan lehetne a legkíméletesebben átmásolni a vinyóról az adatokat? Ha egy szuszra próbálnám, hogy mielőbb elkeszüljön vagy ha néha pihentetném, hogy tudjon hűlni? Vagy egyéb?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Battlefield 6
- LG LCD és LED TV-k
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- ServeRAID 12db M5200 Series (44W3392) 1GB Cache + 28db M5210 Series (44W3395) 4GB Cache / RAID 5 Upg
- Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3887, 100% Akkumulátor
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Okozhat gondot vagy az új elosztóm megvédi a gépet, ha engem nem is? Hogyan ellenőrizhetem házi módszerrel biztonságosan, hogy a konnektor földelése nem sérült-e meg? Elég közel dolgoztak hozzá, remélem, nem lett baj.