Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peetee(tm)

    aktív tag

    válasz Rollee #5948 üzenetére

    Sajnos 1 cipőben járunk én is ugyanilyen HDD-t (WD 320GB/16MB Sata2 ll)vettem múlt héten hétfőn és azóta nekem is ugyanezt a hibát írja: "Windows-nem sikerült a késleltetett írás.A windows nem tudta menteni a fájt(D:\$Mft)összes adatát.Az adat elveszett.A hibát hardverhiba vagy a hálozati kapcsolat hibája okozhatja"
    Valamit az everest is megfagy nem indul és a többi egyéb szép nyalámságok, hogy megfagy a gép 1x csak újraindul. Ha biosban bekapcsolom a HDD S.M.A.R.T funkciót ENABLED-re akkor a windows el sem indul, a lolgó megjelenik, de mihelyt a csík elindulna alatta nyomban ujra is indul, majd még1x és még1x és...mindanddig íg vissza nem állítom. Én próbálkoztam egy hiren's boot cd nevű progi segítségével, ami dos alatt teszteli a le a hdd- a saját progiával de a teszt eredménye eredménytelen volt, azaz semminemű hibát nem talált
    Kicsit kezd megőrítni a dolog. először gyanakodtam a sata2 vezérlőre is de ahogy látom nem valószínű hogy az okozza, mert neked nforce vezérlőd míg nekem ATI, szal azt kizárnám.

    Valaki erre tud valamilyen megoldást? szívesen vennék(vennénk) minden segítséget.
    Előre is köszi!

    Az életben 1 dolgot adhatsz fel, levelet a postán! Peetee(tm)

Új hozzászólás Aktív témák