Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lazydog

    addikt

    válasz Cickánykoma #3858 üzenetére

    Az XP-m amikor behalt megkutyulta a az egyik vinyómat is -fogalmam sincs hogyan. Összeomlott és újratelepitettem (1.próbálkozás). Ekkor első bejelentjezéskor a 300 GB-os szinte adattal teli levő WD ATA vinyómat csak 127 Gigásnak látta és tök üresnek. Ráeresztettem a Runtime Getdataback 3-asat de nem tudom hogyan lehetséges, a fizikailag 300 Gigás vinyón egyszerre látott 127 és 300 gigás NTFS "réteget". aztán annyira elkutyuldhattak az adatok h. amiket meg tudtam menteni, azok nagy része sérült volt (értsd. képek nagy fehér semmik, mp3-t nem játssza le, Videó Cannot load hibaüzenet) vagy 0 kbyte méretű.
    Hiogyan lehetne visszamenteni az adataimat úgy, hogy ne vesszek el belőlük sokat?

    Én itt úgy láttam, hogy nem egy üres vinyó adatait vesztetted el. ;]
    Részletkérdés hogy esetleg nem erre a vinyóra telepítettél SP2 nélküli XP-t. Éppen elég, hogy be volt kötve ez a vinyód is, akár a telepítés alatt, akár csak utána. Az adatokkal teli vinyót csak akkor csatlakoztathattad volna büntetlenül, ha ezt megelőzően telepíted az SP2-t.
    Tegyél róla, hogy legyen normális telepítőd! Amíg nincs, inkább maradj veszteg, illetve a fentiek szerint próbálkozz. Ellenkező esetben biztos lehetsz abban, hogy nem ez volt az utolsó nagy adatvesztésed.

    Quick brown fox jumps over the lazy dog - but can't the Gigabyte!

Új hozzászólás Aktív témák