Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    Halk megjegyzés (tudom, nem blog, de ide kívánkozik):

    Megbolondulok ettől a hordozható HDD-től.

    1) PCI kártyát nem tudom berakni, nincs hely, maradnak az alaplapi lyukak, meg a kivezetések. USB kábel a vastag számokon:
    1 2
    3 4
    5 6

    3: billentyűzet, 4: egér

    2) A fenti két szeparált USB-be dugva látszólag jó a HDD de a sentinel részletes önteszt 79 perc helyett 4 perc után test:OK-t jelent, miközben a fele akkora asztalin szüttyög egy órát. A külső HDD-t igaz megformázza, de a végén hibaüzenetet ad. Minden bizonnyal táp hiba.

    3) Alaplap átállítva készenlétiről rendes körre.
    Gyorsformázás lefut, hibaüzenet nélkül. Win7-es nem-gyors formázás nagyon-nagyon lassú kb. fél óra alatt 10-15%-kal végez. Ezt leállítom, gyorsformázás még egyszer, hogy legyen filerendszer.
    Sentinel részletes önteszt futtat. Most már túlmegy a 4 perces határon, jó lesz, de közben az egeret kihúzom, és lentre, a 7-es számú alaplapi kivezetésre dugom be. A HDD ezt (a fenti kiosztásban, ahol az egér USB-hez köze nincs) egy szimpla eltűnéssel tolerálja, sentinel nem látja, commander listában ott van, de nem megnyitható, intéző nem látja. Megunás, mérgelődés, elrakás. Nem tudni mit csinálás, ha az USB ennyit sem bírás.

    4) Irodai gépbe be. Itt atomstabil, de a policy miatt nem tudok sentinel tesztet futtatni, mert rendszergazdai jogot kér a hordozható verzió is. :W

    Ahol megy ott nem tudom tesztelni, ahol tudom tesztelni ott nem megy. Vennék neki egy aktív hubot aztán viszlát, de így, hogy nem tudom, működne-e, hibátlan-e, nem ruházok be. Elegem van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák