Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spista222

    addikt

    válasz medek3 #23090 üzenetére

    Nem tudom mit nem értesz azon hogy az avast miatt nem települt fel rendesen a seatools és erre írtam hogy akkor használd a boot cd -s verziót mert ott az avastnak semmi köze se lesz hozzá. Mint írták a garancia ügyintézés ipon- nagyker- gyár-nagyker-ipon-te vagyis ha csak mindenhova 1 napot számolsz már 5 nap:D. Ha a Seatools hibát dob és azt a hibakódot leírod akkor nem is kell nekik tesztelni egyből küldhetik a gyárba.
    Ha kell gép akkor meg hardveraprón vegyél 1-2 ezerért egy használható hdd-t és kihúzod amíg megkapod az újat. A HD sentinel semmit sem jelent a gyártónak a gyártónak csak a saját pogramja a mérvadó.

    Kuruc2: Az egy hetes szállítás kerül ennyibe így egy héten belül megkapod a hdd-t, te döntesz hogy gyorsan kell vagy olcsón. Meg kellene mérni egy infrás hőmérővel hogy tényleg 50°C-os vagy csak a benne lévő szenzor mér hibásan. egyébként a sentinelnek van egy olyan funkciója hogy online ellenörzés SMART értékek összehasonlítása azonos tipusú merevlemezzel ott meg tudod nézni hogy a többi is ilyen meleg-e.

Új hozzászólás Aktív témák