Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • villamos

    őstag

    Izé...
    Ez nem konkrétan HDD hiba, mivel a nevezett tulajdonképpen működik, de mégis ő az, aki anomáliát okoz a rendszerben.
    Számítógép zúg mint állat. De tényleg. Ez önnmagában nem lenne nagy baj, viszont nagyon szexuális hangfrekvencián teszi ezt. Kis nyomozás után rájöttem, hogy az egészet a vinyó okozza, mivel berezonál tőle a ház, az asztalok, és még a másik számítógép háza is. Ez valami 120 -as Samsung SATA.
    Próbálkoztam hogy valahogy elnyomjam ezt a zúgást, szigetelőszalaggal körbetekertem kétszer a vinyó oldalát, hátha nem rezonál tőle a ház, de ez sajnos nem segít. Érdekes, ha pont a gép előtt állok, alig hallani, viszont ha kicsit oldalra állok, akkor jobban hallom.
    Hiába próbálom üvöltetni a TV-t úgy is hallom, és a másik gép zúgását is elnyomja valahogyan, olyan mintha a másik gép is ugyanígy zúgna, pedig nem.
    Érdekes, ha az asztal tetejére teszem a gépet akkor nem hallani, viszont ha leteszem a két asztal között kialakított polcra, egyből rezonálni kezd. Gondolom az asztalok is erősíthetik a hangját, nemtom. Tegyek a gép alá gumilapot?
    Végső kétségbeesésemben arra gondoltam, hogy belerakom a csapágyas 6600Gt -t a gépbe, visít mint a franc, hátha az elnyomná.
    Hogyan tudnám megszüntetni ezt?




    [Szerkesztve]

    Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!

Új hozzászólás Aktív témák