Hirdetés
- OLED monitor topic
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- OnePlus Pad 3
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Genius 2.0 fadobozos hangrendszer
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djay
csendes tag
Sziasztok!
A probléma a következő, van egy Maxtor DiamondMax Plus 8 40Gb-os vinyóm, amit én hülye low level formatoztam mert gondoltam majd az gyógyítja a bad sectorokat. Na most miután végzett a formázással, minden hiba nélkül végigment, és kiírta h ugye majd újra kell particionálni meg ilyenek, erre újra indítottam a gépet, és onnantól kezdve nem ismerte fel rendesen, hanem mindenféle katyvaszt írt ki mintha rosszul lenne jumperelve, meg 300gigásnak látta, majd egy idő után pedig már sehogy sem látta. Most jelen pillanatban ott tartok h a gép indulásakor a bios felismeri mint maxtor L40J, de utána ki is ad egy hibát h HDD error, és onnantól kezdve semmi nem látja, próbáltam Hiren's Boot CD-t bevetni, hátha azon lesz vmi jó kis progi, de semmi se látja. Kérdésem a következő, meglehet e ezt még menteni, valamint h ezt most én okoztam a low level formattal vagy ez amúgy is beállt volna mondjuk. Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Elektromos autók - motorok
- Elemlámpa, zseblámpa
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tesla topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő