Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Igel

csendes tag

Sziasztok!
    Segítségért szeretnék folyamodni: a wd 1 tb-os My Book Essential Edition külső merevlemezemet ugyanis nem ismeri fel a pc (sem xp, sem vista oprendszerrel). Kipróbáltam különböző usb zsinórokkal és tápokkal, hátha bennük van a hiba, de nem. Általában eljut odáig csatlakoztatásnál, hogy felismeri a rendszer, de csak mint helyi lemezt, megnyitni nem engedi, még a tulajdonságait sem hagyja megnézni. Az eszközkezelőben azonban szabályosan látszik a merevlemez, és azt írja ki, hogy megfelelően működik.
    Letöltöttem a wd honlapjáról a firmware és software updat-et is. Előbbi szintén nem látja a merevlemezt, az utóbbi pedig programhiba miatt nem települ (a hibaüzenet: "az alkalmazás inicializálása nem megfelelő"). Ráadásul nincs particionálva, szóval azokkal sem lehet gond.
    Még valami, ami talán nyomravezethet: iszonyatosan lelassítja az oprendszert a csatlakoztatása után, még egy egyszerű ablak/program/stb megnyitásával is csak pár perc eltelte után sikerül megbirkóznia.
    Amennyire olvasgattam a vonatkozó wd-s, my book-os topicokban, ilyen probléma még nem jelentkezett senkinél. Tud valaki segíteni?
    Nagyon köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák