- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Milyen videókártyát?
- Egér probléma
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogingrol
aktív tag
telleg koszi, most mar kezdek lassan megnyugodni, talan megsincs baja neki.amugy a barkacsra mar raprobaltam, meg majd szerzek hozza egy kis elektros-langesz supportot, es asszem valahogy megcsinalom majd.amugy meg meg elugrok az arcu haveromhoz es megnezem , neki tenyleg mukodik e (mert hogy mond amit akar, en hiszem ha latom) es ha nem akkor nagyon kapni fog tolem
szoval, koszi , asszem ennyi a lenyeg.... -
bogingrol
aktív tag
hat...nem tom.nekem azelott volt egy kt3ultra2r-em. igaz azon nem sta/pata raid volt keverve, csak pata, de azon pl villogott.a havernak ugyanez az alaplapja van, ugyanugy a raid-be kotve hasznalja (ez tuti mert en raktam neki ossze) es igaz hogy nem emlekszem nala mukszik e vagy nem, de o azt mondja (hangsuly azon hogy O MONDJA) hogy neki villog.es hat az igaz hogy gyik vagyok en is a dologban, mert nem emlekszem ra hogy az enyem mukodott e , csak ugy tunik,.amugy nem tom ilyen dolgok fordulhatnak e elo vagy normalisak e de pl cd-t ha rakok be akkor neh-neha rendessen folvillan amig porgeti a cd-t, es utana megen csak a halvany pislogas van...szal ertitek...nem ertem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Elden Ring Nightreign teszt
- Milyen videókártyát?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Starlink
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

szoval, koszi , asszem ennyi a lenyeg....