- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- LG LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogingrol
aktív tag
nem mukszik tovabbra sem a dolog.HDD led okes, mert ha sima IDE-re kotom a HDD t kifogastalanul mukodik.osszefoglalva , hatha masnak is lesz ilyen problemaja:
legfontosabb kerdes az az hogy elvileg ki kellene e cserelniuk a lapot ilyen hiba miatt vagy nem?a masik meg az hogy ez a hiba vegul is okozhat e a jovobe valami nagyobb hibat?elektrohoz tok lama vagyok ugyhogy nem tudom pont ez miatt megitelni , erdemes e szarozni garral ilyen hiba eseten vagy nem.korbe kerdezgettem par embert, hogy RAID-be kotott HDD-nel egyaltalan kellene e hogy mutassa az HDD-aktivitit a LED , vegyes valaszokat kaptam , van akinel mukszik van akinel nem.HDD ledet mar szinte atlossan is megprobaltam rakotni az alaplapra, szal mindenhogy forgattam, nem megy nem megy es nem megy....ennyi
thx betegsracnak a faradozasert!
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- Assetto Corsa Rally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest