Hirdetés
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Processzor
tag
Örülök, hogy kinőtte a kereteimet a topics!
Nem akarok senkit megbántani az aláírásommal, ha zavar vkit. jelezze mélen.
Még annyit fűznék hozzá az alaptémához, hogy a hitacsi cucc nekem nem töltődik le és van 1 wdclean nevezetű, vaslogikával tántalán veszterndidzsitalos program, amit nem tudom honnan szedtem, de annyi a +um benne, hogy szép listát készít az aktuális llf-ról, futkorásznak a számok... -
Processzor
tag
válasz
Processzor
üzenetére
majd csak focimeccst viszek, magyart

-
Processzor
tag
Igazad van, teljesen 1etértek. De nem fontos adatokat tárolunk a már 1x megbízhatatlannak mutatkozó HDD-n, csak jó, hogy megy, lehet rajta szállítani media-t meg igazándiból pótolható cuccokat, ennyi.
-
Processzor
tag
Az fdisket azért írtam mert azzal tudok törölni partíciókat meg csinálni oszt format.
1ébként én olyan programra gondoltam, ami például low format-ot tud vagy mit. -
Processzor
tag
válasz
Anonymous_19
üzenetére
Őőőő, hát én mint fantasztikusan nagytudású, eleddig 1 db. HDD-t megjavító mufti azt mondom neked, hogy, ha berreg akkor bukta mert akkor xintem nem szoftos hanem hárdveres a basz. Minimum ne kerregjen és vmi. valóságnak megfelelőhöz közelit írjon ki a bootképernyő. Onnantól esélyes. Ha berreg, hamarosan meg fog állni. Ha szétkapod kiváló tükör van a belsejébe. Az én fürdőmben is van 1!
-
Processzor
tag
Igen, a szóban forgó vas is 1 Maxtor 30-as. Ideodahurcolósnak tökéletes. Boot-olásnál kér 1 F4-et mert a BIOS nem ismeri fel, de az XP igen és műxik.
-
Processzor
tag
Nem, nem néztem meg, hogy van-e már ilyen topics.
Volt 1 sikerélményem, megjavítottam 1 HDD-t. Mindegy mennyi idő alatt és a baja is érdektelen, lényeg a siker.
A következő programokról tudok és kínáltam meg velük a dögöt:
PowerMax
Quantum-os PowerMax
DM822 /asszem/
WDCleaner
A jó öreg sima fdisk
Azért indítottam ezen topicst, hogy gyűjtsük össze a használható programokat és a tapasztalatokat.
Én a PowerMaxot és WDCleanert tudtam használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest