- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen videókártyát?
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitor hiba topik
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Az elérhetőségről írtam, szerintem ez a kérdés. Ehhez képest érdekes, hogy mikor jelentik be és mikor válik elérhetővé valósan.
A HBM3-as előnyt is erre értettem: azt gyártják egy ideje, a 3E pedig a cikk alapján most indul, a nagyobb változat meg később.Nem látok rá, de amit olvasok róla az alapján mindent felszívna a piac, várnak a hw-kre. Tehát nem az a kérdés, hogy hova pattintható be és/vagy ki van jelen már valahol. Ahol még vásárolnának (akár új ügyfél akár régi bővítene) oda bármelyik jó lehet amit meg lehet venni.
És ezen tanakodtam, hogy hogy állhatnak az új hw-kkel mert erről semmi konkrét infó. Még. -
Busterftw
nagyúr
A H200 a penzugyi jelentesek alapjan Q2-ben indul tomegesen, gondolom sample-k mar mennek most is kritikus helyekre.
Mivel a cucc kompatibilis a H100 rendszerekkel, igazabol a tavalyi bejelentes formalitas volt, plug and play.Nem tudom milyen elonye lenne a MI300 HBM3-al, mikozben az Nvidia mar jelen van olyan megoldassal regota.
-
sb
veterán
Ha jól láttam a 36GB-ost ugye most jelentették be, ahogy a Samsung is kb. itt tart. A 24-esnek pedig most indul a gyártása.
Ezek alapján még várni kell a H200-ra...
Közben papíron rég elstartolt ugye az MI300 is, HBM3-al HBM3E helyett. Ez alapján lenne némi előnye időben de ott sem találtam semmi konkrétumot, hogy hol jelenik meg végre leszállítva.Érdekes lenne a teljesítmény is, de méginkább a gyártás/kiszolgálás üteme, viszont úgy látom erre se chip/gyártás, se ram oldalról nem látszik semmi konkrétum. Leginkább csak annyi, hogy maradhat a további keresleti nyomás. ?
-
bteebi
veterán
Milyen eszközökbe raknak majd 36 (72) GB memóriát?
-
Busterftw
nagyúr
Ha jol latom a Micron is keszul, Nvidianak jol johet, ha mar ok szallitjak a Hopperhez a HBM3E-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A 36 GB-os megoldás mintáit már kérhetik az érdeklődők.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen videókártyát?
- Oakley topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós kamerák
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Mesterséges intelligencia topik
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Corsair VENGEANCE LPX DDR4 RAM 16GB (1x16GB) 3200MHz CL16 Intel XMP 2.0 INGYEN FOXPOST
- Gigabyte Z590I VISION D / Intel core i5 11600KF / Kingaston Fury 32GB DDR4
- MSI MAG B650 Tomahawk WIFI Alaplap
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest