Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
válasz
adamsfamily #1850 üzenetére
De legalább mérni tud
igaz attól nem lesz boldogabb, nem kéne ezt a témát egyébként ilyen véresen komolyan venni, el kéne fogadni, hogy ez egy hobbi, ha nekem örömet okoz a kábeles fejlesztés, mégha be is csapom magam, akkor is örömet okoz és itt ez a lényeg
-
boroskarcsi
tag
válasz
adamsfamily #1830 üzenetére
értem, köszönöm.
A kihúzkodás/elosztó kikapcsolás (nálam) sajnos nem megoldás.
(sztem más sem nagyon teszi meg.)
Több eszköznek is kell egész nap áram Pl: NAS.Persze lehet az erősítőt, DAC-ot külön elosztóba tenni és azt ki lehet kapcsolni, ha épp nem kell. Valamerre erre szeretnék elmozdulni.
-
Julot
aktív tag
válasz
adamsfamily #1696 üzenetére
Azt hiszem olcsónak mondható volt... 380 Ft/méter... (SONOFIL/OFC-Y 2x4.0 P
Code - 10003) Őszintén szólva kételkedem abban hogy ez valóban tiszta OFC réz, de a webshopos eladó nagyon előzékeny volt, és garantálta, hogy nem OFC.-vel bevont alumínium, plusz a termék adatlapját is letöltöttem abban is az van hogy tiszta OFC...
Az AVX fórumon írta egy fórumtárs, hogy "nagyon jó minőségű,nekem ez anno németből volt, itthon nem is találtam belőle. KáCsa Audió féle KCE LS25 / LSW25 / FLW25 kábeleknél véleményem szerint jobb minőségű, bár kinek milyen a füle ugyebár "
Mindenesetre szkeptikus vagyok, de holnap kiderül miután összeraktam a rendszert... -
BBéci
legenda
válasz
adamsfamily #1699 üzenetére
Hibás a link.
-
Julot
aktív tag
válasz
adamsfamily #1693 üzenetére
-
lenox
veterán
válasz
adamsfamily #1678 üzenetére
Ez korrektnek hangzik, kene akkor egy topik osszefoglalo, mert en is azt hittem, hogy a foldhozragadt, merheto, reprodukalhato valosaggal foglalkozik a topik, de ketsegtelen, hogy van egy ilyen aspektusa a dolognak.
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
törölt tag
válasz
adamsfamily #1659 üzenetére
-
lenox
veterán
válasz
adamsfamily #1599 üzenetére
Igen, koszi, ilyesmi kene. Kar, hogy aliexpressz, nem sarki fuszeres.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
adamsfamily #25 üzenetére
-
válasz
adamsfamily #15 üzenetére
Olvastam a típusokat, csak nem értettem, hogy mindet-mindegyikkel összevetette, vagy hogy volt?
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
adamsfamily #12 üzenetére
'Gondoltam bosszantom egy kicsit a csoportot
vakteszteltem, mert a prohardver.hu oldalon ismét felhuztak
'
gondoltam megosztom veletek is. szigorúan vakteszt volt, nem láttam mikor melyik volt epp használatban.Eredmény
: ami nagyon különös volt, hogy gyári, egyszerű minőségű kábelt 10 alkalomból 10-szer felismertem. Silány minőségű magas hang, puffogos, pontatlan, 'zavaró' mély hang.Az inakusztik Referenz kábelnek van egy jellegzetes hangra gyakorolt hatása. Ezt is felismertem, majdnem minden alkalommal, 10-ből 8szor
A fenykabel-neuron márkájú amit az egység jegyében vásároltam, no itt már nehezebb volt a helyzet. Korábban kaptam egy szerelt minőségi kábel Nemir Ombe uriembertol, és az ami itt a képeken szürke vezetékű kábel, az eredményesen beerte a neuron kábelt. Ez a két kábel esetében 10/4 az arány. (lehet egy komolyabb rendszerben már mást mutatna a hangra gyakorolt hatása a neuron kábelnek) Érdekes hogy két minőségibb anyagú kabel között már nincs nagy, azonnal észrevehető a különbség.
A neuron kábel magas hangra es közép hang tartománya gyakorolt hatása, valamint az ének hang, főleg a női énekes hangja az amiben van lényegi változás. Nagyon meglepett engem is a tápkábel vakteszt eredménye. Komolyan arra gondoltam, ki kell próbálnom, mert mindig azt mondják placebo. Most ismerőssel megcsinaltuk, nem voltam a szobában a csere idejére, és mindegyik kábel be volt húzva az avr mögé, hogy még véletlenül se tudjam, ha oda pillanatok és lássam melyik kábel van épp használatában.
Ugyanabba az elosztoba volt dugva mindegyik kábel.Érdekes volt a tanulságot leszurni, hogy az alaphoz képest mennyit jelent egy jobb, minőségi kábel, és hogy egy bizonyos szint felett, már nem olyanon kiugró az ár /javulás mértéle...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest