Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoika
addikt
Ott a csalás a számokban hogy a kábelekből mindig újat veszek....viszont akciósan .
Ami kábelem van, azoknál nem érdemes olcsóbbat venni. Egyébként engem is meglepett az összeg így összeszámolva.
A tápkábeleket 2db én csináltam DIY 10eFt .
Hdmi 2db evolevo +1 hama 20eFt
Hangfalkábel silver stream 30m 40eFt + atmosnak a régi sinus live 12eFt.
Sub nf214 1m 7eFt , -
Patice
nagyúr
Nem tudom milyen anyagból vannak az IsoAcoustics állványok rezgéselnyelő részei (a váz alumínium), de nálam megdöbbentő volt a hatásuk (ha jól emlékszem az Aperta volt nálam egyik fórumtárs jóvoltából).
SoundCare-ből nálam is van készleten a legkisebből. IsoAcoustics ISO-Puck a versenytárs.
-
fehér_ember
addikt
De ha jobban belegondolok, akkor a gumiban igenis elnyelődik a doboz nemkivánatos rezgéseiből is valamennyi, míg én ezt egy szilárd valamitől nem tudom elképzelni. Elcsatolásnak valamennyire még jól lehet olyan szempontból hogy talán másmilyen frekvenciájúvá alakítja át a doboz rezgését az alatta lévő felület számára, de a dobozt érintetlenül hagyja hogy rezegjen a saját kívánatos vagy nemkívánatos módján és a felület is kap továbbra is rezgéseket csak másmilyeneket. A gumi meg igenis csillapít, mindkét irányban szerintem. Szóval inkább az lehet a használatukhoz a kulcs, amit a hifi topikban már többször pedzegettek, hogy a doboztestet mennyire tervezték olyanra hogy az is kivegye részét valamennyire a produkcióból. Valószínűleg ahol nem anyagspórolás miatt terveztek egy vékonyabb/könnyebb/kevésbé merev dobozt, az alá inkább a tüske a célszerű. Persze nem állítom hogy merev doboznál biztos nem célravezető, de ott inkább a kipróbálás dönt.
-
BBéci
legenda
Egyetértek, de csak elméletben.
Az SVS talpak semmiféle negatívumot nem okoztak, igaz, javulást sem vettem észre. A B&W gyári gumilábai közül kipróbáltam a viszonylag lágy hosszúkásat és az acéltüskéket, ott sem lett rosszabb a hang a lazább alátámasztástól. Nem véletlenül adnak hozzá olyanokat is, padló fajtájától függ, hogy melyiket érdemes használni.(#39100) migabi24
A centersugárzóm nem kap 80 Hz alatti jelet, tehát nem tudom, milyan hatása van a basszusra. Toobee fórumtárs leírta a tapasztalatait Focal Electra 906 alá tett SuperSpikes-okról, olvasd el.[link]
Általam tervezett, asztalos által MDF-ből készített, furnérozott állványon vannak a készülékek és a centersugárzó. -
tomyka74
senior tag
ezt úgy értem,hogy szemléltessem!!
hogy hallgatom a sztereó zenét ugye olyan távolságra ülök a hangfalaktól mint amilyen távolságra vannak ők egymástól!
na most ha elmozdulok valamennyire jobbra akkor már inkább a jobb frontból fogom jobban hallani a zenét ha inkább balra akkor meg a balból jobban, na erre értem azt,hogy "középen" hallod ha normál helyzetben ülsz!
de ok látom nem fogunk egyet érteni ebben ugyogy én nem is folytatom az eszmecserét!
neked van igazad! -
migabi24
nagyúr
-
fehér_ember
addikt
Le van írva. Olyan
Végülis szombaton nem szoktak nyitva lenni, meg a már említett -20%
Legutóbb nyáron volt ilyen kedvezmény a Müncheni High End hifi kiállítás hétvégéjén, mondjuk akkor nem volt kikötés téve, tehát akkor elméletileg még a kedvezményesekből is járhatott volna a -20%, persze lehet akkor csak mulasztás történt ilyen téren.
Mondjuk én vasárnap megyek a hifishowra, úgyhogy ez a kiállítás idejéhez igazítjuk se teljesen állja meg a helyét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Politika
- Kuponkunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- Elemlámpa, zseblámpa
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- További aktív témák...
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest