- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Aktív témák
-
BLiNk3r
senior tag
Na igen, lehet, hogy DTS 2.0 volt, amit az erősítő megkapott a TV-től
Egyszálas RCA kábel alatt ilyenre gondolsz?
-
BLiNk3r
senior tag
Ez egy Yamaha HTR-6230-as erősítő, és valóban van egy koax digitális csatlakozó is rajta. Ide milyen kábel menne?
A TV elvileg SRS, Dolby és DTS Ready, ha WD TV-ről játszok egy DTS hangsávval rendelkező filmet, akkor megjelenik az erősítőn a DTS logó. Én ebből azt vettem le, hogy a TV tudja továbbítani az erősítő felé a DTS audiosávot. Vagy valamit benéztem?
-
BLiNk3r
senior tag
Mennyire jó (vagy rossz) az elképzelésem az erősítő összekötésére a többi eszközzel (WD TV + PS3)?
Tehát a WD TV ill. a PS3 HDMI-n keresztül csatlakozik a TV-re, a TV-ből pedig egy optikai kábelen megy a hang az erősítőbe.
Az erősítőn 2 optikai hely van egyébként, csak most az egyikre a számítógép van rákötve, de ez utóbbi hamarosan felszabadul - ebben az esetben érdemes a WD TV-t ill. a PS3-at közvetlenül az erősítőre kötni optikai kábellel?
-
BLiNk3r
senior tag
-
BLiNk3r
senior tag
válasz
#09634560 #10864 üzenetére
Köszi a választ!
Jól értem, hogy ezek szerint ebben a Yamaha HTR-6230-ban nincs HD kezelés? Ezzel mivel lennék hátrébb? (tehát mire jó a HD kezelés egy erősítőnél?).És azt jól gondolom, hogy ehhez a rendszerhez minden további nélkül hozzá tudok kötni mondjuk egy ilyen mélynyomót?
-
BLiNk3r
senior tag
100k környékén keresnék erősítő + hangfalszettet házimozi célokra. Azzal tisztában vagyok, hogy ez elég karcsú egy normális rendszerre, de egyelőre a belépőszintet céloznám meg.
Láttam például egy Yamaha HTR-6230-as erősítőt NS-8900 5.0-s hangfalszettel 99.900-ért. Ez mennyire éri meg? Esetleg érdemesebb használt cuccokból összevadászni a rendszert?
Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest