Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #75912448

    törölt tag

    válasz Patice #94704 üzenetére

    Én nem összehallgattam, hanem összenéztem.... és hallgattam, :) prioritásaim ismertek. Még mindig HTPC-m van, azonban öszvér megoldásnak jobb az Oppo, főképp mert sokkal inkább plug 'n play, emellett kifogástalan minőség és szolgáltatások. Viszont PC alapon lehet jobb, vagy sokkal inkább szabadabb rendszert, mozigépet építeni, ahogy jobb zenélő PC-t is, de csak külön-külön! Ez a legfontosabb szvsz.

    Sanci Örülök, hogy újra mozizol :K

    (#94740) hm15

    Mivel koncertek, majdnem biztos, hogy madVR, 29.970Hz/60Hz, DXVA és deinterlacing probléma, így együtt. :) A madVR is képes egy ideje hardveres gyorsításra, de az említett fps mellett akadhatnak gondok (normál BD anyagot feltételezve - 23.9, 24Hz - nem ). Nem követtem Madashi merre halad mostanában, mennyiben változott, először legújabb verziókra frissíts. Majd ezek:

    Az MPC-HC+madVR kombóban együtt ne legyen aktív deinterlacing, tehát a két zöld keretekből ha az MPC Auto, akkor madVR Off. Együtt nem fog menni minden hardveren, egész biztos droppol és meghülyül. Ha pedig 29.9 koncertet nézel, valószínűleg ki kell lőnöd a hardveres gyorsítást, ahogy a piros keretben látod: None. Ha mindkét feltétel teljesül, menni fog. Először a madVR deinterlacing elöl vedd ki a pipát.

    Mellékesen megjegyzem az Athlon - ha a nagyobbikból vettél - szoftverből scaling/Lanczos + AR izomból lejátszik mindent.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák