Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • devil-k

    nagyúr

    válasz dgyuri0123 #92025 üzenetére

    Valahogy nem jól értelmezed a szub lényegét és az 5.1-t. Ha a BD 5.1.-re van lekeverve, akkor magától értendő, hogy ebből 1 sáv a mélytartományé.

    " de sehol sem tapasztalok olyan mértékű basszus orgiát, amit egy Sub képes gerjeszteni és nem is gondolom, hogy ez szükséges"

    Az otthoni környezetet ne hasonlítsuk már össze bármilyen koncerthelyszínnel, mert semmi értelme.

    Azért azt tegyük hozzá, hogy BD koncertek között hatalmas különbség van. (transzfer). Megint más egy Metallica, egy Roy Orbison, egy Adele, vagy egy Vivaldi, esetleg egy Madonna. Stílusban is eltérőek ezek az előadók, így olyan "erőszakos" populáris basszusokat nem fogsz hallni a Roy Orbison Black & White koncert alatt, mint mondjuk a Madonna 4 minutes c. számánál (Sweet and sticky BD).

    Többször is leírtad, hogy audiofilnek tartod magad, ezért nem értem, hogy miért nyilatkozol így a szubokról. Én is csak arra gondolok, hogy nem volt megfelelő szubod, vagy nem volt megfelelően beállítva. A Roy Orbison koncertet pedig erősen javaslom meghallgatásra, mert eddig a legjobb koncert BD amivel találkoztam. Pedig a felvétel 1987-es és szénné alázza a legtöbb mai koncert BD kiadványt.

    [ Szerkesztve ]

    - mozi bolondéria -

Új hozzászólás Aktív témák