Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zozy84

    senior tag

    válasz Norbi 72 #83118 üzenetére

    Előző este kért meg egy barátom, hogy segítsek neki pakolni Pesten. Erre annyit tudtam intézni, hogy a Polkok a barátom lakásától pont 5 percre vannak. Írtam a srácnak, hogy otthon lesz-e nap közben. Írta, hogy pont igen. Annyira feszített volt a tempó mert vissza kellett érnünk Kaposvárra, hogy kb az oda-vissza úttal együtt "kaptam" fél órát hallgatózni.
    Kedvenc film miért nem volt? Mert nem vittem a külső hdd-met És mert a 2 front volt csak bekötve, szólt előre. Az új rendszere már be volt állítva. A center és minden más a földön voltak mellette. Nem tudtam meghallgatni őket.
    Zenéim otthon maradtak mert rohanás volt reggel és még nem is volt biztos hogy el tudok menni hallgatózni vagy, hogy otthon lesz-e az eladó.
    Erősítőm miért nem volt ott? Mert pakolni mentünk melós ruhában egy Suzukival. (be sem fért volna és idő hiány miatt sem)

    Szóval nekem is furcsa volt, hogy miért nem tudom a centert és a többit is meghallgatni. Külsőleg karcmentesek, hibátlanok voltak.
    A kérdésem az lett volna, hogy ennyi pénzért kapok-e jobb 5.0át? Vagy ezeken is el kellene gondolkodnom? Proson , Boston A. , vagy féláron egy [QQ 5000]?

Új hozzászólás Aktív témák