Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kecsetif

    aktív tag

    Üdv mindenki!

    Segítség kellene a megfelelő 3d blu-ray lejátszó megtalálásában.
    Az eddigi komponensek: valami 47-es 3d lg smarttv, de most nem jut eszembe a pontos típusa. Az erölködő onkyo 616-os, hozzá monitoraudio bx 5.1-es szett. Eddig htpc-ről ment minden. Viszont hiába van bluetooth egér, billentyűzet, veris táv, valahogy egy sima cd hallgatáshoz az egész macerásnak érződik. Meg nem is akarok a 3d filmnézéssel sem szenvedni, ezért keresek olyan 3d blu ray lejátszót, ami jó elboldogul audió cd-vel is.

    A kiszemelt a pio lx55-ös lenne, de szóba jöhet még az onkyo bd-sp809. Ha jól láttam a pio hang dac-ja jobb "papíron". De nem lenne job az onkyohoz onkyo? Sok netes tesztben (what hifi,stb) a csúcs pana-sony párost szokták felmagasztalni, még sztereó teljesítmény szempontjából is. (Nekem a pana bdt500-as eisa díja kb olyannak tűnik, mint a golf év autója díja. Leginkább ilyen felhájpolás szerű az egész.) Vajon nem csak a sok netes bizzbazz miatt sztárolják ezeket? Nekem ez egyáltalán nem szempont.

    Szóval a kérdés: Onkyohoz pio vagy onkyo? Vagy tényleg sokkal jobb sztereóra a pana vagy a sony? Esetleg denon vagy bárki más szóba jön?

    Keret max. 500 euró, zene: pop, jazz, instumentális, elektronikus, kb. a hevy metalig bármi, amihez éppen kedvem van. Filmek koncertfilmtől a katasztrófafilmekig minden megy.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák