Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • norral

    aktív tag

    Sziasztok!

    December végén vettem egy Panasonic 50g30-at, úgy voltam vele, hogy édesapám megunt régi Videoton hifijével elleszek, de sajnos tévedtem. :) Már nehezen bírok magammal, nagyon hiányzik a jó hang a kiváló kép mellé...

    Itt a fantasztikus paint-tel javítgatott alaprajz. ;) A zöld karikával jelölt pont lenne a fontos térhangzás szempontjából. A cél a moziélmény. 99%-ban erre használnám. A nappali szoba amerikai konyhástól nagyjából 25nm. Sajnos az ablakok, és a szoba idióta alakja miatt a kanapé helye nagyjából végleges. Ami zavaró lehet majd télen, az a hátsó radiátor. Az oldalsó falon lévőt már télen is lentebb vettem a TV miatt.

    A megálmodott keret nagyjából a TV ára, ez 280 ezer Ft. Maximum 400 ezret szeretnék rá költeni. Tudom, hogy ebből belépő vagy alsó-középkategória az elérhető, de ebből a számomra legideálisabbat szeretném mozira. Arra kérlek titeket, hogy mondjatok nekem konkrét erősítő, hangfalszett párokat, amiket érdemes lenne meghallgatnom. HDMI-s megoldást szeretnék, használtból is csak ilyen jöhet szóba, mert a DUNE 101-es lejátszómon nincs más (értelmes) kimenet, és úgy érzem hosszútávon is ez a legjobb megoldás a bővíthetőség miatt.

    Előre is köszi minden választ:
    norral

    ps: (#5023) remélem azért nem minden erősítőn keresztül romlik a képminőség, akkor ezt is hozzádobnám szempontnak. :)

Új hozzászólás Aktív témák