Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Azt hiszem mindjárt nagyon szégyelni fogom magam, de legalább "csak" ennyi lesz a baj. :B
    Kivittem a 2808-at és a Zenzor 1-eket a nappaliba, aztán még ott is pakolásztam őket ide-oda, valamint az általáam úgy általában itthonra megszokott hangerőtől magasabbat is kipróbáltam.

    Még mindig nem az igazi, de olyan hatalmas gond már nincs, mint ami bent mutatkozott.

    Úgy tűnik, hogy ezek a hátul nyitott bass reflex Zenzor-ok halottak ebben a kis szobában, ahol a TV-t és a PC-t tartom. Ha csak mondja valaki, akkor nem hittem volna el neki, hogy a szoba és az elhelyezés miatt rosszabbul is szólhatnak, mint egy 5.1-es aktív szett dobozai, amiknél a külön mélynyomó volt a megoldás arra, hogy honnan volt mégis mély, ami most a Zenzor-ból képtelen volt kijönni. A régi sub-ot még sikerült elpakolni úgy, hogy nagyjából kifussa magát a szobában, a Zenzor-t már nem.

    Most köztes megoldásként a régi sub-ra vágom majd a mélyeket, aztán átköltöztetem a cuccot egy nagyobb szobába, mert szerencsére van, csak rendbe kell tenni a nyílászáróit, mert kissé szellős, hideg és világos is most. De a nagyobb gond, hogy oda a 42"-os TV is kicsi lesz. :))

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák