Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    titán

    válasz Joshi #25042 üzenetére

    Az a cikk féligazságokat és ferdítéseket tartalmaz.
    Valójában a HDMI kábelek kép- és hangminősége között jelentős különbségek lehetnek, ami nem feltétlenül arányos az árakkal. Az általad említett 1,5 méteres, 5000 forintos kábel valóban ellátja a feladatát, eljuttatja az egyik készülékből a másikba a jeleket.
    Azt kijelenteni, hogy az egyesek és nullák miatt nincs jelentősége a kábel minőségének, anyagának, a forrasztásoknak a csatlakozóknak és a szigetelésnek, az tudatlanság és ostobaság, vagy szándékos félrevezetés.
    A mítoszvadászat rendkívül népszerű, leginkább sunyi módon hatásvadász tevékenység. Azzal a legkönnyebb belopni magunkat az átlagemberek szívébe, hogy a drága termékekről, használati tárgyakról állítjuk, nem is jobbak az olcsóknál. Ettől boldogabbak lesznek azok a nézők, olvasók, akiknek savanyú a szőlő, akik nem lennének képesek megvenni például a 20-60-100000 Ft/méterért kapható kábeleket.
    A palackonként 10000 forintos bor sem jobb az 500 forintosnál, ugyanúgy szőlőből készült.
    A 25000 forintos gumiabroncs semmivel nem jobb a 8000 forintosnál, ugyanúgy gurul rajra az autó.
    A milliós erősítő semmivel nem jobb a 100000 forintosnál, ugyanolyan szarul szól rajta az empéhárom.

    Amit holodp-nek ajánlottam, a KCS-HH1 nem nevezhető drágának, 5920 forint, annyit érdemes rááldozni. Igaz, másfél méteresben nem kapható, akkorát külön rendelésre készítenek, de nem fog sokkal többe kerülni.

    [ Szerkesztve ]

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák