Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • renatto

    őstag

    válasz BBéci #159009 üzenetére

    :R Nem akartam írni, de van egy olyan is, ami részletező is és "remegtető" is. :D Tudom nem fogod elhinni, de ma jött egy újabb kábel - elvégre Fekete Péntek(ek) volt(ak) :DDD - ezt még csak-csak elhinnéd, de nyersen bekötve :Y, rögtön az összesnél erősebb volt (nem hangosabb) és még a részletessége is jobbnak tűnt (de lagalább olyan jó). Csak 1 gyors kört futottam 8-10 részlettel, hogy tudjam honnan indulok. :K Most jön 4-5 nap járatás aztán kiderül. Ám kinézetre is ez néz ki a legmasszívabbnak, már-már brutális a többihez képest. Kb 1 hét és megírom mire jutottam.

    Szerencsémre, eddig is elégedett voltam a rendszeremmel, csak finomhangolok és lassan már azzal is végzek. Így a Husky elérhetetlen távolságokban van (nem érhet annyit nekem) és már a rendszeremen is túlmutat, így egyelőre nem látom indokoltnak (értelmét) és remélem ez a jövőben sem fog változni! :)) .

    [ Szerkesztve ]

    KLIPSCH DOLBY ATMOS 5.1.4 - RP-280F - RP-450C - RP-150M - RP-140SA - Monoprice Monolith 12 THX Epson TW9400 4K HDR - Yamaha RX-A2080 - Zidoo Z9X - XBOX SERIES X - ASUS TUF DASH F15

Új hozzászólás Aktív témák