Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
allein
üzenetére
Az Arcam AVR750 teljesítménye bőven elegendő egy átlagos hangnyomás igényű házimozi megszállott számára. Ötcsatornás felállásban közel 100 wattot ad le 8 ohmon, ami tapasztalatom szerint több. mint elegendő. 3-4 hétig használtam, minden szempontból maximálisan elégedett voltam vele. Bárcsak olyanom lehetne!
Az említett végfokra akkor lehet szükség, amikor valaki az elviselhetetlenséget megközelítő decibel mennyiségre vágyik.(#155458) VGYke
Az semmi, sokkal durvábbakat láttam már. Viszont fontos a különféle szerepű, fajtájú kábelek szeparálása, mert zavarhatják egymást. -
ctrlaltdel13
őstag
válasz
VGYke
üzenetére
Igen én haknis vagyok rá.
Éppen ezért olyan rack-et csinálok, aminek a közepén hátul végigfut egy "deszka", az minden szinten kifúrva a megfelelő kábelnek, majd műanyag kábelrendezőkkel szépen lefuttat a földig.
Utána egy "dobogó" lesz a falig, amibe az elosztó lesz,+ alatt be tudnak a szegőhöz futni a hangfalkábelek.
Tv- nek közvetlenül mögötte a 220, hdmi csövezve a falba.
Proji hdmi fal illetve menyóba vezetve.Egyelőre készül a rack, ha meglesz közzéteszem, milyen a kész állapot.
-
WaterWave
veterán
válasz
VGYke
üzenetére
Nekem eleve a tv a falon van... nem mondom hogy illik odarakni, de azért nah, rengeteg helyet meg lehet spróolni...
alatta van egy kis asztal amin vannak az eszközök és az alá van berakva a kábelköteg...
ami meg látszik nevezetesen hangszórókáble, az kábelcsatornába fut végig...Másik megoldás az álpadló de az rengeteg pénz és igazából azt akkor éri meg csinálni ha uj házat epitesz.
-
allein
addikt
Sziasztok. Arcam AVR750 mellé, ajánlott az Arcam P7? Kettő olyan eladóval is leveleztem akik 750-et árulnak és kérdezték, hogy kell-e mellé a P7

-
VGYke
addikt
válasz
ctrlaltdel13
üzenetére
Ok, de csak nekem van ilyen probléma? Ti hogyan oldjátok meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Path of Exile (ARPG)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Anime filmek és sorozatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő