Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rottenbull

    senior tag

    válasz VoidXs #136343 üzenetére

    En csak azt nem ertem, hogy ez miert is szamit ?
    En a mai napig ugy vagyok ezekkel, hogy, ha lazba hoz egy termek, es kisfius izgalommal ulok le ele, hogy kiprobaljam, akkor annak mar csak annyi dolga van, hogy mukodjon, es hozza, amit elvarok tole.
    A legtobb esetben, mar akkor tul voltam a vasarlason mentalisan, amikor csak olvasgattam rola/roluk.
    Szamomra fontos, hogy ez meglegyen egy termeknel, mert ha nem tetszik amit latok, meg sem nezem/hallgatom. Eddig olyan cuccok mellett mentem el, amikert egyesek olni tudnanak, mert vagy szarul neztek ki, vagy fel grammos kis dobozban voltak, stb. Gondolom hasonlo dolgok szinte mindenkinel megvannak, es ezeket a budos eletben nem fogja megvaltoztatni egy vakteszt sem. Meg az sem, ha valakinek mas a fontos, es azt akarja beadni, hogy pl nekem is annak kellene fontosnak lennie.
    Jelenleg epp beuzemeles alatt all a projektorom, es valszeg nem uszom meg valami jobb HDMI kabel nelkul. Ennek ket oka van. Egy, hogy lathato a projektor hatulja es nem lenne pofam ezer forintos kabellel egetni magam, a masik meg az, hogy 7 meter kell beloluk, es ketto olcso mar bebukott az elso nap. Sajnos olyan fos volt a minoseguk, hogy az egyik a kepet sem vitte at, a masik meg csikozott. En nem szeretek kinlodni a szintemen. Ha ezek mellett kiderul, hogy egy dragabb es szepen kidolgozott, markas kabel, meg jobb kephez is segit, mint egy olcso, akkor az plusz. Rosszabb nem lesz, az tuti.
    Azt is hozzatennem, hogy amig masfel meteres kabel kellett a TV moge, addig nem is erdekelt ennyire.
    A korulmenyek viszont megvaltoztak, es vele valtozott a velemenyem is.

Új hozzászólás Aktív témák