Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ithomas

    őstag

    válasz s7evcsenko #135742 üzenetére

    Elsőre nem igazán akartam elhinni amit írsz, ezért kicsit utánaolvastam, és basszus...a spotify fóruma alapján ez egy kúrva nagy security gap.
    Ezen a hivatalos spotify fórumon 9 oldalon keresztül vesézték ki ezt a hibát.

    A működés ezekszerint a következő:
    Ha valaki egyszer az életben bármikor is felcsatlakozhatott arra a wifi hálózatra amelyiken az AVR lóg, és használta a spotify connectet, akkor onnantol kezdve már NEM KELL hogy ugyanazon a hálózaton legyen a forrás, lehet akár 10000 km-e is, a választható eszközöknél megmarad a csatlakoztatott készülék, és bármikor bárhonnan vezérelheti akár GSM-en akár bármilyen neten keresztül.
    Sőt, ha az illető reseteli a készülékét/törli majd reinstallálja a spotify-t, akkor is újra meg fog jelenni az AVR (ha egyszer lokál hálózaton csatlakoztatva volt) akkor is ha más hálózaton van. :D

    Na ennek viszont ellentmond a saját tapasztalatom, mert ha a telefonomon nincs bekapcsolva a wifi, akkor meg se jelenik az AVR mint spotify eszköz.
    Viszont, ha wifin keresztül csatlakozom, akkor már zenelejátszás közben nyugodtan kikapcsolhatom a wifit, simán lte-n keresztül tudom irányítani, tehát az országból is kimehetnék akár hogy közbe számot váltok. :D

    Érdekes...

    Real eyes realize real lies!

Új hozzászólás Aktív témák