Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • liszi70

    nagyúr

    válasz dhcodoki #135213 üzenetére

    "Az 5.0-át, vele együtt a szoba méretet, hallgatási távot, nagyon szigorúan együtt kell kezelni."

    Jaj, ne legyél már ilyen "szigorú".... :D Ez egy hobbi, ami a szórakozásunkat kell szolgálja, semmit nem kell "nagyon szigorúan" venni. :) Ha valakinek nagyon nem tetszik a centerének hangzása, akkor nem dől össze a világ, ha megpróbálja egy komolyabb, jobb hangú centerrel, aztán kiderül, hogy mi zavarja jobban. A némileg más hangú hangszórókészlet, vagy az alapból szar center-hang. Jó és követendő "szabály" általában az azonos hangszórókészletre törekvés, de szerintem emiatt nem érdemes nem tetsző, fals, frontok színvonalától eltérő hangot hallgatni. Ráadásul a centerből, ami szinte a legdominánsabb, és talán legfontosabb hangokat szolgáltatja. De nyilván kategória, meg konkrét hangdobozszett kérdése ez az egész

    Arról nem is beszélve, hogy a hátterek pedig elég gyakran különböznek, még itt, haladó szinten is.
    Persze igazad van, legjobb együtt cserélni egy felsőbb kategóriásra az egész 5.0-át, ezt nem vitatom, de ezt nem mindenki tudja vagy akarja megtenni.

    Vagy van még egy megoldás, le kell butítani a frontokat a center szintjére. :D

    (#135216) dhcodoki "Nem csak fizikai teljesítmények léteznek. Egy sakkbajnoknak, sportcsapatnak is lehet teljesítménye."

    Így van! Épp tegnap írtam bele az egyik hozzászólásomba a "center teljesítményét", de kiszerkesztettem, mert tudtam, hogy valaki ugrana rá, hogy annak nincs teljesítménye! :D Pedig de, van neki, csak nem fizikai, műszaki értelemben. Én sem úgy írtam volna, hanem általános értelemben. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák