Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kpykpy

    tag

    sziasztok!

    Mostanra jutottam el odáig, hogy szeretnék egy közepes árfekvésű házimozit otthonra (társasház).
    Zene hallgatás és filmezés lenne a fő irányvonal amire kellene. Jelenleg egy 5.1es genius fadobozos szettet használok ami szerintem talán már elégséges szint.. Ennél szeretnék picit feljebb lépni.

    Szóba jöhet sztereo, 5.1 és 7.1es rendszer is, sztereo azért mert láttam, hogy van rajta subwoofer kimenet is, és egy minőségi sztereo kiegészíve egy mélyládával már elegendő lenne számomra.

    Elsősorban Harman cuccok jöhetnének szóba (ismerős a gyártónál dolgozik és kedvezménnyel tudok vásárolni onnan) Néztem az egyik legújabb 3700as sztereo erősítőjüket, 2 pár hangfal és mélyláda kimenet van rajta, usb és optikai is van.

    Filmeket egy samsung bluray lejátszó ill. egy pc küldi az ST50-es plazmámra és egy eszközzel szeretném megoldani azt, hogy a tévéadás is a házimozin szóljon (optikai kábellel) és szeretném ha a pc-m is ezt használná hangkártyának(dac) usb v optikai kábellel csatlakoztatva.

    Árkategóriában az erősítőre olyan 100-130e-t az új harman márkájúak közül, vagy régebbi, használt modellek is szóba jöhetnének amiken már van hdmi, optika és usb is olyan 60-70e-ig.

    Szeretnék némi segítséget kérni, egy két ajánlott típust vagy egyéb jótanácsot :) Köszi!!!

    Oh long Johnson...

Új hozzászólás Aktív témák