Hirdetés

 • bajnokpityu

  nagyúr

  ... a boxernél szintén jelentősen jobb a husky, és igy tovább. nem volt kedvem venni husky-t anno, nagyon nagy volt vele szemben az ellenszél. de nem volt mese, itt nálam sajnos megérte a husky a felárat. és fogadás van rá, hogy a wolf is érte volna, stb...

  és megmondom őszintén, az AQ spec, szűk rétegnek készülő kábeleit én még szorongatva nem nagyon éreztem. nemtom kit vettek fel pár éve, de jó kábeleket tervez.

  ha ezt más márka olcsóbban tudja, akkor ide vele, kíváncsi vagyok. de addig én úgy tekintek erre, hogy messziről jött ember...

  Akiről Tamoo linkelt előbb kicsit elpakolászta a subokat, vett azóta két huskyt, és irta priviben, hogy mélyebbre megy a sub, meg mintha megnyúlt volna hosszirányban a tér. tehát sikerült elpakolni a subokat.

  Liszi, ha megkapod a huskyt, és jó a szoba, elhelyezés, sub, akkor utána kicsi difinek fog tűnni a kco vs boxer. ezek után kezdődik szvsz az igazán jó subkábel.

  krichd1: a conrad sztem nem ad próbára kábelt. ahhoz meg pofa kell, hogy élből 14 napon belüli visszavitelre játszani olyan kábel esetén, amit nemigen fognak eladni.

  [ Szerkesztve ]

  Ipad mini 4 eladóak