Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • StormMan

    tag

    válasz Quetz #24538 üzenetére

    @Quetz: Köszönöm az iránymutatást. De attól tartok rosszul fogalmaztam, ezért elnézésedet kérem. A felsorolt avr és hangszórók nem általam lettek kiválasztva, ahol voltam meghallgatni (ismerősök + streamaudio) ezek voltak összerakva.

    A túlzó basszus alatt azt értettem, hogy ne tépje le a fejem, ne az legyen túlsúlyban, hanem legyen meg az egészséges egyensúly. Gondolom a mélynyomó állítható, vagy legalább az avr-el korrigálható így ezt meg is válaszoltad. Elhanyagolható mennyiségű a zene, egy héten talán 1-2 óra. Ennél azért jóval többet nézek eredeti szinkronnal filmeket/sorozatokat. Filmek és sorozatok alatt pedig szeretném, ha szépen szólna, mert jelenleg csak a TV hangszórói vannak az meg igen csak ergya.

    Nincsen márka preferenciám se hangszóróban sem avr-ben, ezért kérek tanácsot, hogy miket érdemes nézni.

    @BBéci: köszönöm a tanácsot, megpróbálok valahol meghallgatni a Castle-től valamelyiket. Knight 5 szóba jöhet? A Dali Opticon és a Castle Avon már túl lóg a keretemen. AVR-ből is ajánlj légy szíves, ami jó lehet. Vagy nincs ilyen általánosság, hogy melyik márkához melyik illik jobban?

    @arcitec: köszönöm, megnézem ELACielvtárs milyen frontokat vett.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák