Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sikkes Chieftec házpár, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Androidos tablet topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszönöm a hasznos tanácsokat, meg a dicséretet is. Bocsi, én is elfoglalt vagyok délutánonként, így reggel/délelőtt, meg ilyenkor, késő este tudok kicsit gépezni. (Olvasni azért tudom mobilról)
Az a helyzet, hogy hathatós segítséget, meg tippeket kaptam más csoportokból is, szóval nem csak az én érdemem, hanem az egész közösségé.
Egyébként, biztos lesz még kérdésem, főleg a szoftverek kapcsán, lévén ilyet még sosem csináltam.A hardvert meg gyakorlatilag bazári áron sikerült összeszednem. SSD-ből ez volt a legkisebb, és csak egy picit volt olcsóbb a használt 16GB-s. Nincs tervem a fennmaradó pár gigára, de mehet a levesbe. A HTPC-ben 64GB van az LE alá. Akkor már pityereghetnék azon is.
Igaz, eredetileg Win10 volt alatta, de még oda is sok volt.325v2 Neked TM alatt mit mutatott letöltésben? Nekem ez a 2. Zyxelem, plusz havernál van egy 326, és egyik sem nagyon merészkedik 10-12MBs fölé letöltésben.
Ellenben, másik topikban 40MBs körül beszélték a felső határt. Nekem olyan sosem volt.Tápra egyelőre visszapasszolták a labdát. Megkérdeztem, mit kér érte, és egy "not sure - what would you offer" volt a válasz.
Mindegy, megvárom most már a licit végét, csak megint pont melóban leszek.
Szóval, a hétvégére úgy néz ki, nem áll össze a rendszer, de ha minden egyben van, azt hiszem, jönnék még zavarkolódni kicsit
Új hozzászólás Aktív témák
- Társasjáték topic
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest