Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5600X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Nyomtató topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 (GA104)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
- [Re:] GeForce RTX 2070 16 GB RAM-mal, na de házilag?
- nVidia GeForce GTX 1080 Ti / Titan X (GP102)
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Hozzászólok Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
üdv
hosszú évek után rátaláltam erre a topikra ispedig volt pár gányom amit be mutathattam volna
de azért most is van egy.
egy kis VGA hűtés: Sapphire AMD Ati Radeon HD 5450 eredeti állapot: alap helyzetben terhelés nélkül 55-60 fokos volt a kártya
terhelt hőfokot nem tudok mondani,mert nem mertem terhelni.
kapott 2db 5cm-es ventit.a ventik egy halk 1000Ft-os laptop hűtőből származnak,és usb-n táplálkoznak.
érdekel valakit a végeredmény? -
BRIKLY
veterán
azt hittem a végeredmény jobban fog érdekelni titeket..
na jó, elárulom. terhelés nélkül 28-30 fok. terhelve (játék,3DMark ) max 42 fok.
és hozzáteszem, hogy a ház szellőzését mindössze a táp venti,és egy 8 centis venti látja el. és mind2 nagyon halk.
elég jó eredmény, nem igaz?(#16607) lalimano: nem. így nem kell keresztül húznom az egész gépházon, és könnyen szerelhető.
[ Szerkesztve ]
-
BRIKLY
veterán
válasz
lalimano #16609 üzenetére
passzív kártya. dobtam linket róla.
a ventik alapból 5V-osak,és alapból rajta van az usb csati. hangja pedig semmi.egy ilyen hűtőről szedtem le őket... az eredeti feladatára alkalmatlan. de szerintem a 3 venti megér ennyit.sőt, azon is gondolkozom,hogy a plexit beépítem a ház oldalába. (gagyi asszem codegen ház)
ház venti alaplapról táplálkozik. a vid karim fölött pont van egy kártyahely a házon,ott raktam ki a kábelt.
[ Szerkesztve ]
-
BRIKLY
veterán
válasz
lalimano #16613 üzenetére
a harmadikat igen,levágtam. de sajnos még az eredeti feladatának ellátási próbálkozása közben megsimogatott az asztalon egy csavart,és egy lapát feladta a küzdelmet,és így használhatatlan mert rezeg,és a légszállítása is =0
alapból lassan forog,de a sok lapátnak köszönhetően a VGA-mat szépen behűti a 2 db hang nélkül
-
BRIKLY
veterán
válasz
molnarpeter #16616 üzenetére
te jó isten
nem félsz hogy megfől??
3 laptopomból egyet sem hűtött le normálisan. max 2-3 fok. laptop alá kell a 20Cm venti
-
BRIKLY
veterán
válasz
molnarpeter #16619 üzenetére
60fok fölé nem mertem engedni.. nem hogy 110-re
-
BRIKLY
veterán
válasz
molnarpeter #16622 üzenetére
én úgy szeretem,ha halk a gépem,és hűvös. jelenleg
VGA:30°C
alaplap: 30°C
proci:29°C GYÁRI HŰTŐVEL
HDD:27°C (2,5")
és halk a gép!
egy ilyen gagyi házban. hátul 1 8 centis venti ami pörög 1000-1100 RPM-et,meg a táp vent,(az is alig pörög valamit).aztán csoki..
és 6 órája megy a gép.
hűvös működés=hosszabb élettartam..[ Szerkesztve ]
-
BRIKLY
veterán
válasz
molnarpeter #16626 üzenetére
szoftveresen nem tudod szabályozni a fordulatát? (VGA venti)
-
BRIKLY
veterán
mit gondoltok? ki lehet hozni valami értelmes kinézetet ebből a házból? vagy annyit kéne rá költeni,hogy annyiért már újat kapok??
várom az ötleteket! -
BRIKLY
veterán
-
BRIKLY
veterán
ide jöttem,elkezdtem dumálni, és nem mutatok semmit?
ez így nem jó!
a házról annyit, hogy ha másik házat veszek, az mindenképp MATX lesz.. hogy miért? ezért:
nem tudom beilleszteni....
közben találtam egy ilyet: kép.
képmindenki tudja, hogy az Nvidia chipset brutálisan melegszik.. ezt gányoltam!
[ Szerkesztve ]
-
BRIKLY
veterán
-
BRIKLY
veterán
válasz
macko20 #17591 üzenetére
egyébként a gyári ilyen volt...
nos, megyek,rá engedek valami tesztet. kíváncsi vagyok mi lesz terhelés alatt.jaajj.. azt még hozzá teszem,hogy gagyi 300Ft-os paszta van a hűtő alatt!
-
BRIKLY
veterán
íme az eredmény! ezzel a bordával a gányolás előtt 78 C° volt a max.
3DMark06-ot futtattam végig. az terhel mindent ami melegszika gyári hűtés 90 fokot is így értem el.
az idle hőfok miatt azt gondoltam terhelve sem lesz sokkal jobb mint a gány előtt. a kép magáért beszél.
" MCP" a chipset... ha valaki nem tudná.
-
-
BRIKLY
veterán
válasz
mitkov77 #17749 üzenetére
ha azt a részt szét tépem,akkor meg rés lesz a táp alatt... csiszolni nem tudom,mert vagy flex,vagy egy normális reszelő kellene, de nincs.
a régi táp helyén milyen lett a 12CM venti?
a venti rácsot tuszkoltam be a táp helyére
csavar ott csak az van,ami a rácsot fogja a ventihez.
-
BRIKLY
veterán
válasz
Beretvás #17757 üzenetére
és még a múltkori gány is ott virít!
megtetszett ez a ház,mert jó anyagból van,és semmi hangja nincs így a gépemnek. ezért cseréltem el a kodegányra. én adtam a kodegányt+a 400-as deer tápot, kaptam cserébe ezt a házat a gyári tápjával (Newton Power 260W DELTA gyártmány) +2000Ft
közben szereztem ezt a chieftec tápot nagyon olcsón,így valahogy bele kellett rakni.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- [Re:] [Értékelés:] Hencso és Percy
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Aliexpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5600X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch
- [Re:] Kissé túlzás volt, hogy az LG kivonul a mobilpiacról
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- [Re:] Három méretben, töltő nélkül jött meg a Galaxy S21
- További aktív témák...
- Eladó PS3 konzol 2 controller és 3 játék
- Eladó egy Onkyo HTX-22Hdx 2+1 aktív házimozi hangfal.
- VÁSÁROLNÉK! Akár nagyobb tételben is LAPTOP WINCHESTEREKET!
- Xiaomi Redmi Note 8T ajándék üvegfóliákkal - 8 core/4GB RAM/64 GB tárhely/Dual sim/6,3"/NFC
- Dell Precision 7540 workstation*15,6" 100% sRGB/i9 9980HK/32GB/1TB NVMe/Quadro T2000/vil.MAGYAR bill
Állásajánlatok
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: ALPROSYS Célgépgyártó Kft.
Város: Győr