Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • UdVi86

  aktív tag

  válasz szab.tam #18652 üzenetére

  Itt köszönném meg a léghűtés topikban adott tanácsokat.

  Az az igazság, hogy nálam jelenleg is (s már közel 1 éve) fut egy projekt (hosszúak voltak a szünetek, összeségében a ház építés 3-4 napot vett igénybe eddig). Bár lehet, hogy sosem lesz befejezve. Ennek legfőbb oka, hogy miután összeállt nagyjából a ház, akkor rádöbbentem, hogy ez így még mindig nagy. Néhány fotó a régóta készülő házról.

  És pont emiatt gondolkozok most a táp, a lap, a ventik és a procihűtő lecserélésén és a Quiet Drive 3,5 eladásán. A táp egy 120W-os picoPSU lenne, a lap egy Zotac 880G-ITX, a venti egy Scythe Slip Stream 140mm és a hűtő egy Scythe Big Shuriken.

  A jelenlegi cuccok eladásából szeretném összehozni az új konfigot, ezért platformcsere biztos nem lesz. Marad a 785g (vagy 880g), s így esett a választás a Zotac lapra, mivel elég gyér a kínálat ezen a fronton. A lapba lehet kell egy kis plusz pénz, de a többi alkatrésznél szerintem az eladással tudom fedezni az új árát.

  És akkor egy gyors vázlatrajz az elképzelésemről (elnézést a Paint rajzért). A ház méretei 180mm(H) x 180mm(SZ) x ~140mm(M).

  Az általad írtak alapján marad az az elgondolás, hogy a felső venti szívja a levegőt. Egyedül az nem kivitelezhető, hogy befúvó ventik is legyenek. Tehát befelé csak passzívan fog áramlani a levegő a felső venti hatására a szellőző furatokon. Ezekből két oldalra 1 vagy 2 sort akarok.

  Mit gondolsz a tervről, így hogy már látod lerajzolva is?

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés