Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dani_kp

    őstag

    válasz emre #63967 üzenetére

    Szeretem túlbonyolítani a dolgokat :DDD .
    Nekem is low budget a dolog, mivel tavaly vettük a házat és ami volt udvaron csirke és disznó ól, el lett bontva és abból kijött 5 jó állapotú gerenda (az elsőt sikeresen elszabtam, így ezért csak kell vegyek egy 4 méterest).
    Nagyon jól néz ki a tiétek, jó vétel volt annyiért.
    Hasonló koncepció lesz a miénk is, csak azon lesz egy fészekhinta meg a régi rendszerből ránk maradt jó kis békebeli hinta. Később jön majd mellé egy kilátó szerűség, szintén gerendából meg raklapból.

    #63968 macilaci78: igen-igen, így már értem. Össze lesz kötve mindenképpen, de a föld fölött, így 2 az 1-ben funkciót látva el, erősebb lesz a szerkezet, illetve nem fognak oldalról berohanni a hintához :DDD .

    #63969 hegegabi80: én szeretem annak a lehetőségét megadni, hogy esetlegesen, ha kell később cserélni, akkor azt egyszerűen meg lehessen tenni. Illetve a leásás, azért sem játszik, mert "csak" ~2,4 méter hosszúak a gerendák. Aztán beszéltem ismerőssel és Ő is azt mondta, hogy nem kell neki, olyan nagy alap, utána gondolkoztam, hogy valóban, elvégre nem nagy súly az egész, még ha felnőttek is kipróbálják, akkor sem lesz agyon terhelve. Majd várom a képeket ;) .

    https://ingatlan.com/33821564

Új hozzászólás Aktív témák