Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • imibogyo

    veterán

    Én is egy aprósággal jövök. Meghalt a marógépem (vagyis javítható, de most nem volt rá időm) amivel relatíve könnyen meg tudtam volna oldani az adott nútok 45 fokban marását, ezért rögtönöznöm kellett.

    A körfűrész lett a pótmegoldás egy bitang egyszerű kis sablonnal. Túlságosan talán nem gáz (legalábbis a képek alapján), de ahhoz azért elég gány lett a végeredmény élőben, hogy némileg topik-ON legyen a dolog. Sajnos a körfűrészem vezetője nem fekszik jól bele az asztalban számára kialakított nútba, ezért precíz munkára nem igazán használható. Már készül az új asztalom és a maróasztalom is ezt áthidalandó, de az még odébb van.

    Az elfogadható állapothoz azért holnap minden egyes csúcsponton (amik szarok lettek és nem látszódnak a képeken a szorítózás miatt) végig megyek multigéppel. Egyébként egy villanyóraszekrény ehhez hasonló zsalugáteres ajtajairól van szó, azok készülgetnek.

    (#60569) bitpork: így van. Többünket érdekel. :K

    (#60570) Pete55555: szinte irigyellek. De sajnos látom egyben magam előtt a jövőmet is. Én még előtte állok a betonozásnak és nekem majd úgy 180 m2-t kell megoldanom az udvaron. :B

    (#60571) Saccco: bejövősek... Kár, hogy "javítottad" őket, úgy voltak szépek, ahogy voltak... ;)

    SZERK: azt majd elfelejtettem, hogy mivel nem kaptunk az ágyunkhoz ágyrácsot azt is rögtönöznöm kellett abból, ami otthon volt. Hát ez lett belőle. Alul-oldalt 5x10-es végigcsavarozva, rá 5x5-ös "ágyrács". Az én pihekönnyű 100 Kg-om alatt sem nyekken meg, ha ráhuppanok, szóval szerintem jól sikerült. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák