Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • imibogyo

    veterán

    válasz megema #57828 üzenetére

    Én is csak annyit tudtam volna írni, mint maci kolléga... Én ha valahova ekkora szívás a kábelezés, akkor belövöm vezeték nélküli megoldással (akár ismétlővel) és probléma megoldva.

    A mai modern routerekkel már sem a sebesség, sem a lefedettség, sem a ping nem probléma... Nekem az 1000/200-as nettel és egy AC-s routerrel konkrétan ugyanaz mérhető majdnem minden paraméterben vezetéken, mint wifin. ;)

    Egyébként nagyon hasonló helyzetben vagyok most az új háznál (ami valójában régi, csak nekem új :B ), mert elég körülményes lenne mindenhova vezetékezni (pedig én is alapvetően ennek vagyok a híve), de komolyan néhol akkora szívás lenne megoldani, hogy inkább berakok a ház közepébe egy komoly routert és problem solved.

    Tudom, hogy ez nem megoldás a kérdésedre, de jobb ötletem/tanácsom nekem sincs. Vagy marad a vésés/koaxos behúzás megoldás, mint alternatívák, de ezek egyike sem lesz feltétlenül egyszerű. :N

    MÁS:
    Én sem tétlenkedem a házzal, ha már szóba került. Tegnap úgy 23:00 magasságában elkészültem a kis szoba ebédlővé alakításával, magyarul összeszakítottam a folyosóval. Az utolsó állapotokról nincs képem, mert már a ****** ki volt az egésszel (természetesen mivel mindent egyedül csináltam, baromi vicces (értsd szánalmas) lehettem kívülről nézve, ahogy egyedül egyensúlyozok két doka lábbal a tetejükön a zártszelvényekkel és próbálom őket megfeszítgetni). :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák