Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MrDerekas

    addikt

    Remek sztorijaitok vannak :) Anno gyerekfejjel még egy messzi-messzi galaxisban, úgy gondoltam, hogy ha van lámpa, akkor lesz itt konnektor is. Lett. Csak mikor szólt a rádió, akkor gyertyalángként delejezett a 60as körte :)

    (#56241) cinemazealot :Y :R Remélem sosem kezdek el viszketni villanyász irányban :) De előtted le a kalappal!

    Nos vasárnap nem álltam meg a labortáp egyszerű koncepciójánál. Pet007 fórumtárs suggalatára megpróbálkoztam a forrasztópákámmal némi pirografiával. Hát öööö... van hová fejlődni.

    Ja igen. A céges logóm megvan már, csak a cég hiányzik egyelőre :B Viszont a sikertelenség elmaradásán felbuzdulva, és miután a szombati ledszalagos attrakciómból maradt egy három ledes nyesedék, naggyon elkezdtem viszketni. Ez lett belőle:

    Igazi gányok, mert semmit sem azzal csináltam amivel kell(ene) :) A gravír az Dremel + köszörűfej ami kicsit hegyesebb és adjneki. A talpazat egy pc 5,25" takaró. Még némi melegtakony, és egy kis fekete spray ami szükséges lesz.

    (#56242) Barret001 Neked is jár :R

    [ Szerkesztve ]

    www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html

Új hozzászólás Aktív témák