Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MrDerekas

    addikt

    válasz jacint78 #56168 üzenetére

    Konkrétan ez jött meg. Az előbb már arra gondoltam, hogy kapocstűző kapcsait átnyomom a réz "párnákon" és fogóval jól összenyomom, amolyan rendőrösen. Ezt meg tudom melegtakonnyal szigetelni. Mondjuk megint változott a dolog és megoldom vágás nélkül talán. Lejjebb, majd részletek.
    Egy 0,5 amperes 12V-os kockatáppal próbáltam az előbb és vitte. Nem lesz ez kevés neki esetleg 5 méteren és behal tőle a táp? Mert van még ilyen 2-4 amper közötti is.
    Szerk: A táp előtt egy egyszerű állólámpa kapcsolója is megteszi, vagy ügyelni kell a fázisra? :R

    (#56169) T_chris Végülis nem. A konyha felső szekrény aljára teszem és van előtte még egy csík 18mm-es bútorlap káva is. Szal ha térdelek látom, de ez kis valószínűségű dolog :)
    Találtam egy marék bovden vezető műanyag, falra szerelhető bigyót. (Egész pontosan ablakok távnyitó szerkezetének a bovdenes részének, egy csavarral rögzíthető patentja. Olyasmi mint a vastagabb elektromos vezetékeket mikor a falra tiplizik.) Ebből kettő és adja a kilencven fokot. Max lesz egy-két led ami a törésponton kacskán áll. Talán ez lenne a legkevésbé gány megoldás.

    Közben meg véletlenül vettem egy ilyet is :) Tényleg kell egy marék toldóelemet is beszereznem. Lehet mégis összehozom majd a szekrény világítást.

    [ Szerkesztve ]

    www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html

Új hozzászólás Aktív témák