Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • imibogyo

    veterán

    válasz cinemazealot #53304 üzenetére

    Köszi! Nem saját ötlet, csak testre-szabtam. :R
    Csak még nagyon bővítenem kell a rendszert. :D

    Sokkal jobban bevált, mint a szortimentes megoldások (akár a falinál, akár a koffernél) így inkább ilyen irányba fejlesztem majd a tárolásomat tovább. A kofferek és a fali szortiment pedig az elektronikai vackaim tárolását veszik át (már el is kezdődött, ahogy a képen is látszik), mert ezeket ritkábban használom.

    Ha kell így is könnyen mobilizálható a befőttes üveg is (12 darab fér el egy rétegben a munkás ládában és két sor fér el összesen, tehát 24 darabot tudok könnyen magammal vinni, hát ennél több akármi elég ritkán kell mondjuk egy kerti kiülőhöz, padhoz, vagy kocsibeállóhoz), viszont sokkal átláthatóbb az egész a különböző tárolók elővétele, nyitogatása, kihúzogatása nélkül. Ráadásul így még por és élőállat védettek is, ami például a ládára nem igaz, mert sűrűn nyitva felejtem akár a földre letéve őket, amit már csak akkor veszek észre amikorra végzek egy csomó pl. körfűrészeléssel. Befőttes üveggel maximum abba az egy-két aktuálisan használt darabba szállhat bele a por ami mondjuk az asztalon van (mivel ugye így nem kell egy fajta csavarért, vagy apró alkatrészért az egész koffert kinyitni.

    Arról nem is beszélve, hogy egy 10-üveges befőttes készlet kijön 1200 Ft-ból, tehát relatíve olcsón elég komoly kapacitással növelhető a rendszer, míg mondjuk a nagy koffereim darabja 2900 Ft volt. Ettől függetlenül veszek majd még ilyet is, mert a kofferek között ekkora méretért ez nem rossz ár és még rengeteg apró vackom van, amiknek jó helyük lesz ilyenekben). Valami ilyesmi lesz a cél ezekből. :K

    Esetleg a szerszámos koffereimmel együtt valami ilyesmi...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák