Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mike88

    senior tag

    válasz sketchifun #49020 üzenetére

    Miről van papírod? :) Miről beszélsz? Ez feszültség alatti munkavégzésnek számít. Más kérdés, hogy sok villanyszerelő néha (kényszerből) hozzányúl feszültség alatt. Miről van egyáltalán vizsgád, mert én is fiatal vagyok még, de szóhasználat alapján te most vagy nem rég végezted el a középsulit? A leírtak alapján akkor sem kéne hozzányúlnod ha az nincs feszültség alatt. Ez nem telefon, hogy kötögetjük, színre szín s abból baj nem lehet!
    Én itt még új vagyok, gondoltam benézek, de asszem el is pályázok innen, mert ez elképesztő. Egy dolog, hogy itt barkácsolnak páran, s tanácsot kérnek hozzá, pár oldalt át is olvastam, de ilyen vallomást, mint a tiéd... ilyenbe nem botlottam. Sok mindenhez hozzálehet nyúlni biztonságosan szaktudás nélkül (ld. kmisi99, aki inkább egy kapcsolós elosztóval adott feszkót a szétszedett gépre. Tény, hogy kicsit jobban fél a kelleténél, de inkább ez), de te gyak. mindent megszegtél, mi létezik. A 2. történetedet nem is értem hogy jön ide, hogy ismersz egy sztorit, ahol villanyszerelők feszültség alatt szereltek, s az egyik rányúlt 2 fázisra, s amúgy össze volt kontárkodva minden, az hogy jön össze azzal, hogy te otthon mókolsz, mert tanultál elektronikát? Úgy, hogy akkor nálad is össze lesz majd tákolva a villany, aztán a jövőben azt is majd otthagyja egy villanyszerelő a francba, hogy akkor nyúlkáljon az bele, akinek hét anyja van? (Mondjuk ez nem hozzáállás!) Tanultál, ezt értem, de mondd, hogy nem vagy villanyszerelő vagy legalábbis nem a szakmában dolgozol s nem is készülsz annak! Addig izgulok továbbra is, míg nem adsz erre nemleges választ. Tanultál elektronikát, de ha ki kellene csöngetni egy kábelt, eszedbe nem jut, hogy fogsz egy zseblámpa izzót vagy akármilyen gyengeáramú izzót, s az áramkörbe iktatsz 1 eret? Nem! Fogdosod! Tiszta sor!
    Én faterodra nem mondok semmi rosszat, mert az illetlenség, más szüleire soha semmi rosszat! No meg stílusod alapján simán kinézhet válaszként egy káromkodás halmaz, amit meg nem szeretek még olvasni sem, nem azért mert én nem beszélek rondán, ellenkezőleg, csak idegenek előtt nem, s mi itt mindannyian azok vagyunk, haverokkal lehet, hogy más a stílus.

    Részemről én lezárom a vitát, (megígérem, hogy bármit is írsz, nem válaszolok, amihez lehet türtőztetnem kell majd magamat) nyugodtan barkácsold otthon a villanyt, érted nem aggódom, másokért maximum!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák