Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • s3toraph

    senior tag

    válasz szacsee #40191 üzenetére

    Köszi! :R

    Ebből a Push to open zárból neked milyen fajta van? Most adtál egy ötletet, hogy mi lenne, ha a tetőlapot 4 ilyennel raknám fel, csavarok helyett, mivel a tetőlaphoz úgy sem lesz fogatva semmi, se venti, se más.

    Vandálbiztos power gomb az meg milyen? Sima kétállású kapcsoló? Lehet láttam már a képeiden de nem ugrik be.

    Pete55555:
    Köszi az infókat! :R

    Mennyi van még belőle? :) Lehet majd érdekelne. Nekem a házikó 40x40x34 cm-nél tart (rakok fel hamarosan friss kpet a tervről, próbáltam egyszerűsíteni a vázat), ezzel be tudnám fedni az egész felületet. 4 db 34x40cm (oldalak), 2 db 40x40cm (alja és teteje). Persze lenne olyan oldal ami nem szabályos téglalap, valamint sok kivágás.

    Debrecenben be tudom szerezni a dolgokat, ha nem kell nagyon kimászni a város valamelyik szélére.

    Hmmm nem is rossz tipp ez a PC-MAX-os házikó. :) Ami zavar egy kicsit, az alaplapi tálcánál - gondolom ez is abból a házból van kivágva - az a két kipúposodó csavarhely. Nekem jobban fekszik ha mind rendes becsavarható távtartóval van megvalósítva.
    Anyagra egyébként milyen? Jó fajta, nem nyeklik-nyaklik?

    Akkor a hdd is csavarnélküli rögzítéses? Hasonló mint a chieftec-ekben? Mert az plusz pont, ahhoz már csak rezgéselnyelő befogatás kell magának a keretnek, pl. az aljára 1-1 csík és úgy odacsavarozni a végleges helyére.
    Vagy B verzió, olyanra gondoltam hogy szerzek egy pár sínt, ami gurulós, mint a PC asztalok kihúzható billentyűzet tartója oldalain ami szokott lenni, ez egy tálca lenne, amire mennének alul a hdd-k valami hasonló keretekben, csak nagyobb oldalkivágásokkal a légáramlás javítása miatt. Így egyszerre kihúzhatóak és szerelhetőek lennének, persze ehhez úgy kell a kábeleket is megoldani hogy ha kihúzom engedjen, legyen ráhagyás.
    Vagy C verzió, magába a hdd-kbe ilyen kis gurulókat becsavarozni a csavarok helyére és így a hdd-k gurulnának be sínesen, ehhez kellene valami lezáró megoldás hogy fixen rögzíthetőek legyenek, mikor begurult a helyére. Ennél rezgés elnyeléshez mondjuk a sín és a síneket befogadó keret közé kellene gumicsíkot illeszteni.
    Nem tudom így mennyire világos mikre gondolok. :D

    "Szegnyomok vannak a lapokon"
    Francba, ezt nem is figyeltem, ezért annyi az ára... :(((

    Köszi a tippeket, igen ez a bajom hogy nem lehet kisebbet kapni, nekem egy 150x100cm nagyon-nagyon bőven elég lenne, effektíve kijövök 80x120-ból.

    MasterHUn: Sajnos nem lesz jó a szegnyomok miatt. Te honnan vetted, szintén baumax, praktiker?

    Mindenkihez:
    Ehhez a gumihoz mit szóltok? Rezgéselnyelésre, csúszágátlónak jó lenne, akár 2 rétegben mert nem túl vastag? Túl nagy ez is, de sok mindenre jó lenne legalább, kb. évekig kiadná a szükségleteimet. Tudni illik nem találok gumicsíkot emberi áron, kis darabban, legutóbb wc tömítő szerűséget vettem de még nem próbáltam ki, szét kell vágni méretre, elég vékony nincs 1 mm de olcsó volt, próbának jó, csak sajnos nem éppen az amit kerestem.

    [ Szerkesztve ]

    Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -

Új hozzászólás Aktív témák