Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • s3toraph

    senior tag

    válasz s3toraph #39772 üzenetére

    Nos, átterveztem valamelyest, pár dolgot kidobtam, máshova raktam. HDD dokkolót megtartottam, méretet tudtam csökkenteni 40 x 40 x 30 cm-re. Hűtési rendszert módosítottam, így a felső szinten tuti minden kap elég friss levegőt, alul a HDD-knek is elvileg elég lesz.

    A variációkat képekkel szemléltetem, remélem látszik.

    Képek (az elsőn van szemből):

    A felső házban át lehet rendezni a ventiket, így ha elforgatom az alaplapot, továbbra is jó lesz a hűtés. A megfelelő akadálymentes légáramlathoz el kell forgatni a hdd dokkolót és ssd tartót is. Lapból max m-atx megy bele.

    Alul el lehet dönteni, az odd merre nyíljon, ill. a többi kiegészítőt is lehet variálni. Függőleges odd hely kiiktatva. Helyette noti odd-t lehet alkalmazni, annak még lenne is hely.

    A tápot lehet hátul állítva, vagy fektetve beszerelni, ill. előre fektetve beszerelni. Ha előre kerül, akkor á kell rendezni alul a hdd-ket és a ventiket is.

    Az eleje a ventiknél teljesen rácsos, így akár a bal oldali és középső ventit a jobb oldalival egy magasságig feljebb lehet csavarozni, ill. a jobboldalit is lehet lejjebb kb. 2 cm-rel.

    Prbóbáltam úgy megoldani, hogy minimálisan kelljen csavarozni ha 90 fokos elforgatásra kerül a sor. Egyet sajnáslok, hogy alulra kell 2 db 8 cm ventit kiszívónak, mert oda nem fér 12 cm, 92 mm férne de abból is csak egy kényelmesen, így maradtam a 2db 8 cm-esnél. Minden venti minimumon lesz, szinte némának kellene lennie a gépnek.

    Eddig az a terv. Egész jónak tűnik. Szerintem. :D

    [ Szerkesztve ]

    Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -

Új hozzászólás Aktív témák