Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • imibogyo

    veterán

    válasz SSB #39715 üzenetére

    Én csináltam annó emeletes házat, igazából többet is, de ha már ilyen irányba terjeszkednék akkor tuti fektetett alaplapban gondolkodnék. Nagyon hálás érte az alaplap, mert nagy mértékben tehermentesíted. :K

    Persze ezt átültetheted micro-atx méretre is. (1, 2, 3). Mondjuk ez a tervem nem zárt háznak készült és sokat lehet még faragni a méretein, de kiindulásnak talán jó lehet az oldalait plexiből képzeld el.

    Vagy gondolkozhatsz "oldalra szendvicsben" is, ekkor a ház magasságán tudsz spórolni amennyiben állitott elrendezést szeretnél (1, 2).

    Ha állított alaplapot szeretnél és alá helyezett tápban és cuccokban gondolkodsz, akkor lényegében egy normál házat kapsz végeredményként ami el van felezve, lehet ezzel nem éri meg annyit vesződni, hogy teljesen egyedileg legyártod, mert a végeredmény talán nem lesz annyira egyedi, vagy szép. Én így jártam a saját plexizett házammal. Nem tetszett a végeredmény pedig idő és pénz is ment bele jócskán. :(

    Vagy ha nagyon minimálisban gondolkodsz és plexiben, akkor itt egy régi tervem, ahol nincs a belső felosztva, az elejét (a mélységet) meg veheted rövidebbre, szerintem bő 5 centit biztosan nyerhetsz még.

Új hozzászólás Aktív témák