Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • imibogyo

    veterán

    válasz szab.tam #26747 üzenetére

    Köszi! :R

    De írtam feljebb, hogy a festések még hátravannak meg még egy csomó apróság, de ma már dolgoztam, így most egy picit szüneteltetem a barkácsolást.

    A felső kivágásban nem lesz radi, legalábbis egy darabig biztosan nem, perforált lemezt szánok majd oda, méghozzá feketét. A plusz VGA-hoz sem fog kelleni semmi extra. Az X6 passzívan 50 és 55 fok körül volt 40 perc Prime95 Small FFT után. Tehát ha lesz is VGA akkor is bőven elég lesz ez a radiátor, csak teszek rá mondjuk egy 230mm-es ventit leszabályozva és kész, amit mondtam is neked.

    Már rég megvannak a tervek a HDD hűtésemhez és csendesítéséhez, természetesen vízhez, de valamiért mindig elnapolódik, és ahogy egyre jobban haladok az SSD irányába, úgy érzek egyre kissebb késztetést erre az egészre. Tárhelynek meg veszek egy terás 5400-as noti vinyót ami mehet mobilrack-be is akár. De jelenleg is 200 giga körül van a foglalt helyem, szóval nekem nem kell sok tárhely. :N Jelenleg egy 128-as SSD is elég lenne. Holnap este meg ha lesz energiám átmegyek pendrive-ra, mert linux arról is elszaladgál bőven. :K

Új hozzászólás Aktív témák