Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szab.tam

    nagyúr

    :R :))

    hawx:
    fraps nem ment.
    bench pedig nem méri a minimumot. csak iylen átlag 100 fölött, és max 300. csak pont azokat az adatokat nem láttam, ahol bericeg, és lehet vagy 30...

    igazából a hőfokokat néztem, és azt, hogy mikor hullik szét a kép a leghervadtabb riser befogása miatt. de jól sejtettem, hogy erre a sávszélre még talán jó, ha a gtx480-hoz nem is.alapból a htpc-hez volt félretéve, ha abból is ki akarom fordítani a vga-t. de ott másképp oldom meg, van pár elképzelésem.

    csak kéne pár ninja... csak 1 minim van tartalákban, de azt nem szadizom, azt már megkímélem. és kell még 2 db. 300x6-os hőcső.
    mert még a 35 centis magas óriásninja létrehozása is terbben van. kicsit jól fog kinézni. mintha körszállót elszögletesítenénk... :DDD

    (#23669) jim_raynor70
    nálam is elszakadt, elhiheted.... :K
    zen. ami most a gépben van, az csak terhelsénél: főként a szokásos 3dmark06 és dirt2 alatt. ez minden tápot megszólatat, csak a mérték más.
    a másik zen-em akkor is sípol, amíg hideg. és hangosabb terhelésnél is.
    mindekettő rev1-es, van itthon 2 lapom, amivel kis terhelésnél el ssem indulnak. tervben van egy molexre köthető, kapcsolható fogyasztó a hidegindításhoz.
    így ahogy vannak, az állapotukban 7-et és 9k-t érnek. annyiért pedig nem adom el őket, megmaradnak esetleges hibakizáró kontrolltápnak. a rosszabbik amúgy is túl hangos, nem szopatnék velel senkit. a jobbik pedig nem annyira rossz, hogy ne tartsam meg.
    tehát repülnek, de csak a szekrényig...

    [ Szerkesztve ]

    fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Új hozzászólás Aktív témák