Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szab.tam

    nagyúr

    igen. mugen2. mindjárt megyek ezért. és ha nem török és vágok el csövet sem, akkor ezt belegyógyítom. elvileg a mugen középső bordáját ha kellőképpen a csövekig legyalulom, akkor a másodlagos hűtő is tud hőt elvinni a központból.
    a széthajtogatás az alaplapi büzgentyűk föggvényében marad. azért kellett sovány felépítésű 2. hűtő, (5 centi körüli), mert lapjával az fér be középre.
    még nincs kizárva, hogy azt is kettévágom, és v alakban a 3-3 cső a lamellasorokkal szétnyílik. lehet, hogy a lamellákból is levágok, hogy legközépen is járhassona levegő. akkor lehet, hogy nem hajtom szét a 2. hűtőt. majd kiderül, ha a kezemben lesz, és a mugen közepét csősérülés nélkül le tudom fűrészelni, darálni.
    az egyik mugen csőkersztmetszete már leszűkült. de tapasztaltam egy 8mm-es conrad csőnél, hogy középen totál kilapítva is elviszi a hőt. a gőz simán átmegy....

    (#23622) TESCO-Zsömle
    délbe' ne igyá', inkább fürggyé' le! :DDD

    [ Szerkesztve ]

    fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Új hozzászólás Aktív témák