Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nzozz

    aktív tag

    Sziasztok!
    Szeretnék csinálni egy "beépített számítógépet" azaz hangszigetelés, biztonságosabb elhelyezés (most oldallap nélkül van a lábam mellett) és egyéb jó dolgok miatt szeretném az asztalomba beépíteni a gépezetet. Nagyjából megvan az elképzelés, az egyetlen probléma, az a hűtés (szellőzés) minél jobb megvalósítása. 51cm mély, 37cm széles és 25cm magas (bár ebből azért a tervezett hangszigetelés levesz, de ez most mindegy) terület áll rendelkezésre, itt kell elhelyezni mindazt, ami amúgy a gépházban volna. Nyílások csak hátulra (fal-szekrény távolság 7 cm) és esetleg alulra kerülhetnek. (bár alul ott van a többi fiók...) A bekerülő konfig az adatlapomon.

    - Felmerült bennem a légcsatornák használata: plusz venti nélküli légcsatornák a VGA és CPU hűtőhöz, táphoz és egy ventis elszívó csatorna + szimpla befújó venti. Tehát 2db 12cm házventi + a hűtők ventijei

    - Hátul szív - elől fúj rendszer, azzal a különbséggel hogy valójában hátulról szív, hátra fúj (majd ellentétes irányba, hogy ne keveredjenek annyira a hideg-meleg levegő)

    - Körbe,mindenhol hangszigetelés (léghang, testhang gátlást is próbálok megvalósítani + minden gumibakra rögzítve)

    - Kábelek vékony, hajlékony gégecsőben elvezetve

    Várom az ötleteket, javaslatokat, ki hogy csinálná, mit változtatna! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák