Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szab.tam

    nagyúr

    válasz FatalEror #22927 üzenetére

    lóf*

    mozgásérzékelőre kötött szögbelövő. fejmagasságban. a folyosóra szép nagy ábra, hogy a plojesti mellől jövő vendégmunkás zártörő is megértse.... :U :DDD

    csavar.
    te most a kereszt rögzítőcsavarra gondolsz? mert az hülyeség. nem a csavar törik el, hanem a csavar meneténél elgyengült betét.
    ha a csavar törne le, semmit sem tud kezdeni a delikvens, mert a fordító rész nyugalmi állása megakadályozza a betét kihúzását.
    törésnél csak a felét emelik ki.

    védelem: olyan betét, aminek a közepe, (az előbb említett menetes, gyengült rész), nem rideg anyagból, hanem egy rugalams ötvözetből van. nem tud eltörni, hanem nyúlik, csavarodik. csak hát ezek drágák.
    voltam biztonságtechnikai kiálításon, (a sok törés után kb. 15-17 éve kezdték ezt a védelmet gyártani), a zár 2 fele 2x körbe volt egymáshoz képest tekerve, de egyben maradt... :K :))

    vagy a betét elé a pajzs. akkor hozzá sem fér...

    fésűzés ellen csak a dupla, tripla csapsoros zárak, vagy/és amágnessel kombináltak jók. (ugye egy időben nem bír kijátszani 2-3 más síkban álló csapsor-t.)

    [ Szerkesztve ]

    fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Új hozzászólás Aktív témák