Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Speedhs

    őstag

    Na sziasztok !
    Reggel óta barkácsoltam a gtx 480hoz a hűtést. Kezdésnek a gyári nagy hűtőbordát hozzá igazítottam az Arctic cooling ac extreme plus hűtőhöz. Abból a nagy alumínium bordából ez lett : Lefogató keret, rajta a menetekkel. Majd ezeket összecsavaroztam és nekiláttam a gyári vrm/memória/pcb hűtőhöz. Itt megjegyzem, mindenhol flexet használtam :DDD Nagyon jó kis barát tud lenni.. Szóval az a hűtő borda/lemez/nem tudom mi így nézett ki : [link] és ilyen lett :
    alsó
    tető
    Kis nehézségek árán, flexel felvágván, de sikerült illeszkedés.OK
    [oldal], [link],
    [link]
    A beépítés egy külön kategória volt.. mint láthatjátok, kb 1,5 cmvel kisebb a gépház. De megoldottam. : ittvan,bentvan .
    Szóval idáig sikerült eljutnom. Jöhet a várva várt indítás ! ( reggel kezdtem az egészet, az első indítás olyan este 10 körül volt )
    Táp csatikat fellőttem, gép indít. Semmi, gép meg sem moccan. Mondom fasza. vga ki, csavarokat meglazítottam, vissza. Semmi. aztán mindenféle variációt kipróbálva ( csavar ki, két csavarral kevesebb, hűtő lap le, leragaszt, felrak stb stb stb..) sikerült rájönnöm, hogy nem volt megfelelő az egyik lecsiszolt lemezrész leragasztása. Mivel volt rajta ilyen gumi vagy mi, én nekem ezt le kellett szedni flexxel. Sikerült megcsinálni. Windowst elindította a gép, csináltam pár képet,[link],[link],[link], aztán elment a kép.. Gondolkoztam, hogy mi lehet, hah biztos egy rosszul érintkező gpu hűtő ! Miért is ne, vga megint kiszed (fél 11) az egészet szét, kereten kicsit barkácsolni, mindent vissza, de most a gpuhoz már nem az alap 4 rugós csavart raktam, hanem 4 db mezeit. Ezekkel biztosabb volt a tartás. + a gépházban is rendet raktam, már amennyire tudtam. Íme ? Íme: + 480 stock venti,megy a gép!
    És akkor az utolsó hőfok adatok. Következzenek hát : pc wizard, gpuz

    ( a procin ( e5530 ) egy 478.-as hűtőborda van :) :D
    Na jó éjszakát mindenkinek, és köszi a segítséget :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák