Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szab.tam

    nagyúr

    válasz Danex #18988 üzenetére

    2 helyre: gány + gtx480...

    mai napi termés...

    új tesztkártyám vásárlás utáni próbája. mire jó a riser: csak belöktem...

    itteni ph-s kollégáktól pár ötlet jött idáig a maratást kikerülő, hőcsöveket befogó, valamilyen köztes, kitöltő anyagra.
    gyúrma, művészellátós gyurmaszerű plasztilin, és egy gumiszerű, de gyúrható, kicsit a thermal pad-re is emlékeztető valmi, amivel tárgyakat lehet rögzíteni. ez is papírboltban kapható. (táblagumi...)
    plasztilint nem kaptam még, de lehet, hogy ki is hagyom, mert valószínű úgy viselkedik, mint a gyúrma, és az nem lesz jó. mindjárt kiderül, miért...

    éjszakai versenyzők. és némi conrad hőcső, had hajoljon. te drága... (azaz te q* drága...) :((

    alul a gyurma kísérlet. rögtön megbukott, mert kb. 60 fokon már olvadozik, fölötte szabályosan folyik. felejtő. itt még szilárd:

    jött a gumi. meggyúr, kinyújt, eloszt, stb. csalóka, mert ezen a képen már az egyik szétszedés után van, ezért tűnik egyenetlennek, de későn jutott eszembe a fénykép.

    és a teszt. forróvíz. tapizás. elsődleges cső forró. lap szépen melegszik, és a másodlagos csövek is.

    a gumi felvitelének a technikáján még javítanom kell. ez egy elnagyolt odakenés volt csak. azt kellett megnéznem, hgy egyáltalán nem direkt szigetel-e az anyag. de nem. jó hővezető. :K :))

    még jött ötletként a kollégáktól, hogy alureszelékkel legyen feldúsítva az anyag. eleinte elhessegettem az ötletet, de valószínű bevetem: tömegre biztos, de talán térfogatra is, sokkal olcsóbb mint ez a gumi. így tudok gazdaságosan dúsítani. talán hővezetése is jobb lesz a masszának. mivel a keverék jól megfogja, nem veszélyeztet semmit rövidzárral.
    átépítésnél újból felhasználható, csak meg kell gyúrni. ellentétben minden szilikonos kencével, ami ugye túl híg ilyen kitöltésre. és újratervezhető. nem úgy , mint az aranyárban készülő maratás...

    mára ennyi.... :))

    [ Szerkesztve ]

    fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Új hozzászólás Aktív témák